"Vi kvinner"

Kvinner, jenter, damer, venninner, mamma, datter, søster, bestemor.. Høy, brei, lav, smal, liten rumpe, stor rumpe, rett figur eller timeglass..

Dette er oss. Slik vi er. Jeg ønsker at Denim Destination skal være en jeansdestinasjon der alle kvinner kan finne en god jeans.

For uansett hvordan vi ser ut eller hvordan kropp vi har, så ønsker vi alle å føle oss vel i jeansene våre.

Jeans som forstår deg

Jeg er klesdesigner med mange års erfaring. Min evne til å forstå kvinnekroppen og dens behov i klær har alltid vært min styrke.

En god jeans har en riktig kombinasjon av passform, materialer og linjer, da vil den fremheve kroppen optimalt. Den må også kunne tilpasse seg ulike kroppsfasonger og du må selvfølgelig ha mulighet til å velge en størrelse og benlengde som passer deg.

Jeg hadde ikke klart å designe disse jeansene alene. Så tusen takk til alle de kvinnene i Drammen som har stilt opp som prøvemodeller underveis i prossessen. De har gjort det mulig for meg å skape flatterende jeans som forstår kvinnekroppen.

Jeg vil skape med dere

Det beste ved å starte egen bedrift var at det krevde at jeg ble ordentlig godt kjent med meg selv. Mange av mine frykter og styrker har kommet til overflaten og jeg har vært nødt til å finne ut hvem jeg er. Ideen om dette jeansmerke kom i 2017, men veien frem til våren 2022 har aller mest vært en selvinnsiktsreise for meg.

Nå er jeg tryggere i meg selv. Jeg har en plan på hvor jeg vil privat og med min bedrift, og jeg vet hvordan balansen mellom disse skal være. Med en tydelig plan har også magefølelsen blitt sterkere, og det er enklere å stå støtt i de utfordringene som dukker opp.

Jeg har bygget opp Denim Destination alene. Jeg har alltid tenkt at jeg er sterkest alene. Høsten 2022 fikk jeg hjelp til å endre tankene mine og synet på meg selv. For ingen klarer alt alene. Nå er jeg i ferd med å få et team rundt meg og det det blir spennende å se hva vi kan skape sammen - teamet, dere kundene og meg.

Karianne – gründer & designer

Ta gjerne kontakt om du har tips til hvordan vi sammen kan skape et enda bedre jeansmerke. Ris eller ros, jeg vil gjerne høre fra deg.