Hvordan er DIN favorittjeans?

Guiden nedenfor vil hjelpe deg å finne rett fasong og rett størrelse til din kropp. Slik at du kan få en jeans som passer deg hjem i posten.

Jeansene har alle elastikk i linningen. De har høyere liv bak og skrår litt ned foran, slik at de sitter godt oppe og samtidig er behagelige å sitte i. De har en rett passform over hoftene som gjør at de sitter pent uavhengig av hoftevidde. Trenger du mer plass til hofter, så vil stretchen gi deg det. Lommene er festet til gylfen for å gi et hold-in til magen. Skråstilte baklommer gir baken et løft. Jeansene våre kommer i størrelse 34-54, benlengder 26-36.

 • Slim

  En smal og ettersittende jeans. Nederst er det litt luft mellom jeansen og ankelen. Benvidden er litt videre enn en skinny jeans. Alle våre slim jeans begynner på A.

  SLIM jeans 
 • Tailored

  Dette er en klassisk dressbuksevidde som smalner litt inn fra leggen og ned. Tailored er en benvidde mellom Slim og Straight. Alle våre tailored jeans begynner på E.

  TAILORED jeans 
 • Straight

  Denne vidden er rett fra kneet og ned. Rette jeans har også mer vidde rundt knærne enn de andre benviddene. Alle våre straight jeans begynner på V.

  STRAIGHT jeans 
 • Flare

  Flare eller bootcut jeans sitter etter ned til kneet og så skrår de ut med ekstra vidde nederst. Alle våre bootcut modeller begynner på W.

  FLARE jeans 
1 av 4
 • YOGA STRETCH

  Denne stretchkvaliteten følger dine bevegelser fordi den strekker både i lengde og bredderetning. Den former seg etter din kropp og holder fasongen godt. Med 360-graders stretch vil jeansen se glatt ut på kroppen og du vil oppleve høy komfort gjennom dagen.

  Se jeansene med YOGA stretch 
 • COMFY STRETCH

  Denne stretchkvaliteten har god stretch i bredden. Den gir kroppen den stretchen den trenger samtidig som den holder fasongen godt. Kvaliteten ligger litt mer "utenpå" kroppen enn YOGA-stretchen og er derfor fin å bruke i flare/bootcut jeans.

  Se jeansene med COMFY stretch 
1 av 2
 • Størrelsesguide

  Jeansene er best mulig tilpasset størrelsesguiden. Likevel former våre kropper seg ulikt i en jeans og det er ulikt hvor stramt/løst vi ønsker at en jeans sitter. Se gjerne størrelsene her i sammenheng med hva du bruker i andre jeans.

  EU = Europeisk størrelsesstandard

  JEANS = Størrelsesstandard for jeans opp til str. 44 (størrelser angitt i tommer)

  LIVVIDDE = Hvilke omkrets av din "livvidde" i cm som matcher de ulike størrelsene. Måles der linningen på jeansen skal være.

  LIV HØYDE: Lengden FRA sømmen i skrittet på en jeans, TIL det punktet på magen der du skal måle LIV VIDDEN (der linningen på jeansen er).

  Mål uten klær for best resultat.

  Har du en KURVET kropp og hoftene dine måler over 20cm mer enn livvidden, så kan du med fordel gå opp en størrelse.

 • Benlengdeguide

  Våre jeans har opp til 6 ulike benlengder. 

  Her ser du hvordan benlengdene i tommer konverterer til cm. Benlengdene kan variere noe fra jeans til jeans fordi dette er utfordrene å beregne i produksjonen.

 • Slik måler du

  Livvidden måles der linningen på jeansen vil være på deg. Hvor høyt livvidden skal måles på deg finner du i Størrelsesguiden. "LIV HØYDE" er målet fra skrittet til der linningen vil være.

  Når du skal finne din benlengde så måler du lengden fra skrittet og ned til det punktet ved ankelen du ønsker at jeansen skal stoppe. Du kan også måle en jeans du har og som du liker benlengden på fra sømmen i skrittet og ned til enden av benet.

1 av 3

Vi har fri frakt og retur* slik at du helt kostnadsfritt kan prøve jeansene våre i fred og ro hjemme. Dersom modellen eller størrelsen ikke passer, så følger det med retur-/bytteskjema og fraktetikett. Du kan også kontakte oss på hello@denimdestination.no, så hjelper vi deg.

(*retur på salgsproduktene koster 90,-)

Ta gjerne kontakt om du vil ha hjelp.

Når du tar kontakt med oss så vil vi behandle dine personopplysninger i henhold til personvernerklæringen.