Ansettelse av salgsmedarbeider og innholdsskaper til SOME.

Ansettelse av salgsmedarbeider i butikk/innholdsskaper til SOME.

 

Denim Destination er et jeansmerke med komfortable kvalitetsjeans i et stort utvalg størrelser og benlengder. Min drøm som gründer er at alle kvinner skal ha en jeans de virkelig trives i. Jeansene selges via egen nettbutikk og via butikken/kontoret i Drammen. I dag er det kun jeg som gründer som er ansatt i firmaet, men positiv vekst gjør at jeg nå utlyser denne stillingen.

Jeg ser etter en positiv person med god energi, kreativitet og lyst til å være med å skape et jeansmerke som er akkurat slik vi kvinner vil ha det. Først og fremst er dette en butikkmedarbeiderstilling 3-4 dager i uken, den resterende tiden fylles med andre spennende oppgaver. 70-100% stilling.

 

Dine arbeidsoppgaver:

Butikkmedarbeider i butikken i Drammen, i første omgang åpent 3 hverdager i uken og 1 lørdag i måneden.

Arrangere eventer i butikken i Drammen 1-2 ganger i måneden sammen med meg.

Håndtere returer og bytte av størrelser fra nettbutikken

Planlegge, ta bilder/video og skrive tekst til sosiale medier og nettsiden.

Hjelpe meg med diverse arbeid og få innblikk i hele driften, også design. 

 

Om deg:

Det er viktig at du har en estetisk sans og at du er komfortabel både foran og bak kameraet. Både du og jeg vil promotere jeansene på sosiale medier.

Du må like å jobbe selvstendig og i team med meg. Fra høsten 2023 vil forhåpentligvis teamet utvides.

Du må håndtere endring godt og ha evne til å snu deg raskt om driften endrer seg. Det er også viktig at du er strukturert og har god orden. Det er mange størrelser og benlengder å holde styr på, så struktur er viktig for å få en god hverdag.

 

Butikken ligger i et fantastisk gammelt industrilokale midt mellom Union Brygge og Gulskogen senter i Drammen. 15 min å gå fra togstasjonen og bussen stopper rett utenfor døren. Her skal vi skape en skikkelig jeansdestinasjon for kvinner med mye glede og gode stunder.

Søknad: Lag en inspirerende video av deg selv på maks 1 min. hvor du for eksempel presenterer deg selv og et produkt du er glad i som du allerede har hjemme. Om det er en pynteting eller et klesplagg spiller ingen rolle for meg. Om du har andre ideer til hvordan jeg får et best mulig inntrykk av deg på video, så er innholdet i videoen helt opp til deg. Det viktige er at jeg får en følelse av hvordan du formidler via video. Videoen skal ikke være en profesjonell video, det er ikke kvaliteten på den som er viktig. Jeg besvarer de videoene det er aktuelt å gå videre med. Videoene kan sendes til Denim Destination på messenger.  

70-100% stilling, tiltredelse asap.

Det er ingen spesiell frist, jeg leter til jeg finner den rette personen :)

Beste hilsen fra Karianne

Gründer og designer av Denim Destination